Voordelen

De voordelen van 24Mailer in het kort beschreven:

Lage kosten
Als u een papieren mailing vergelijkt met een mailing van 24Mailer valt direct op dat de kosten op twee punten significant lager uitvallen. Ten eerste kost een papieren mailing aan postzegels, briefpapier, envelop en verwerking ongeveer 1 euro per stuk (bij mailings met grote oplagen; bij kleinere oplagen kan dit bedrag nog erg oplopen). Ten tweede weet u van een papieren mailing niet of hij bij de juiste persoon aankomt en is niet meetbaar wat het daadwerkelijke bereik van de mailing is. Een mailing versturen via de 24Mailer kost slechts een fractie van dit bedrag van elke verstuurde mailing.

Hoge Snelheid
Stel u wilt een aanbieding via gewone post bij uw klanten op het bureau laten verschijnen. Voordat de folder is gedrukt, de adressen zijn uitgezocht, alles is ingepakt en verstuurd bent u diverse dagen verder. Door gebruik van de 24Mailer is een aanbieding naar uw klanten sturen een kwestie van enkele minuten. Kies uw template, typ uw aanbieding en verstuur… en natuurlijk kunt u de volgende dag bekijken welke resultaten deze directe campagne heeft opgeleverd.

Meetbaar
Ok, ik verstuur veel mailings, maar levert het ook wat op? Hoeveel leden hebben wij op dit moment, hoe vaak wordt onze nieuwsbrief gelezen, hoe goed is onze database, zijn de ontvangers nog steeds geïnteresseerd en zo ja in welke onderdelen… Kortom alle benodigde cijfers die uw beslissingen kunnen ondersteunen en uw omzet of bekendheid ook.